FAQ |
Kalender |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Bara ett inlägg till!
|
Citat:
![]() Så då har jag förstått det hela rätt med andra ord. Sedan om det är bra eller inte att "normala" ärliga kunder som får för sig att köpa ett domännamn med å-ä-ö i och få det presenterat som www.xn--llsj.-1xa.se. i FF eller som www.öllsjösjö.se. i IE får nog bli en annan tråd. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
|
|||
Klarade millennium-buggen
|
Jag har en tjänst på g som innehåller å, då är det rätt nice att ha både idn-domänen och den vanliga.. men det är väl framförallt ett sätt för registrars att tjäna extra pengar..
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
|||
Medlem
|
Det finns tydligen ännu fler problem med åäö. :P
Mailprogrammen ligger ännu längre efter, så det funkar inte att ha mailadresser av typen sales@åäö.se. Loopia föreslog att jag skulle ge ut adressen: sales@xn--blajblajminusåäö-b1a.se. Det ser ju jättefint ut på visitkortet! :P /Gastronomen Gastronomen Sverige Din BLOG för svensk gastronomi http://www.gastronomen.se |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
|||
Klarade millennium-buggen
|
Lösningen är väl att helt enkelt regga både "Kåldolmar.se" och Kaldomar.se. Då får du email, kan behålla "namnet" på siten ordentligt.. osv osv.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
|
|||
Medlem
|
Just i detta fall så är motsvarande domän utan prickar redan reggad.
/Gastronomen Gastronomen Sverige Din BLOG för svensk gastronomi http://www.gastronomen.se |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Bara ett inlägg till!
|
Citat:
OT: Både kåldolmar & kaldolmar är lediga. Men där krävs det nog ett riktigt genomtänkt koncept för att få snurr på det ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
|
|||
Medlem
|
Citat:
![]() /Gastronomen Gastronomen Sverige Din BLOG för svensk gastronomi http://www.gastronomen.se |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Bara ett inlägg till!
|
Citat:
Sedan när man ligger 1:a på google på namnet kåldolmar kanske mamma Scan hör av sig och vill köpa domännamnet och erbjuder gratis kåldolmar livet ut :P Edit: Namnet bör väl passa dig gastronomen och din sida, även om det är husmanskost. Med tanke på de olika recept man kan ha så är varianterna många. Själv föredrar jag kåldolmar fast utan kålen, men då är ju inte kåldolmar längre... |
|||
![]() |
![]() |
Svara |
|
|