FAQ |
Kalender |
![]() |
#21 | |||
|
||||
Medlem
|
Håller med om att det ofta är en besvikelse när man handlar på McDonalds. Tyvärr glömmer de (skiter i) att ge en det man beställt. De har lyckats 3 ggr i rad att inte ge mig allt till mitt El Maco chicken mål. Det verkar nästan som om hela personalen är nyanställd?
Max är bra, de gör oftast rätt och har fräscha och goda burgare. Kjette: Gillar du inte Frasses? Är i Skellefteå rätt ofta och försöker ta åtminstone ett besök där om det går. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
|
||||
Mycket flitig postare
|
Citat:
Jag jobbar själv på Max i Norrköping. Det där med dipp-såserna är ett vanligt misstag. Om personen som ger dig maten i drive-in har det stressigt så är det väldigt vanligt. För det är ett väldigt väldigt och väldigt stressigt jobb, och det går inte att lägga allt på minnet ibland. Men om du inte har fått din dipp sås eller liknande så är det alltid bäst att antigen säga till eller säga nästa gång att man glömde bort dipp såsen. Själv brukar jag alltid bjuda på en extra dipp eller liknande, och det händer nästan varje dag. Haha, kul att läsa att folk gillar max service. Visst, folk tycker att det tar långt tid, men vi gör ju allt på beställning, utom då typ äppelpaj. Annars kan jag rekommendera Kyckling classsic med taco dipp ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
|
||||
Mycket flitig postare
|
Citat:
![]() Har personligen aldrig upplevt det som ni andra klagar på hos McD. Har kanske haft tur...? Föredrar Max, som de flesta, men går på McD 9 ggr av 10 pga priset och otillgängligheten... Max har ju en tendens att hålla sig i utkanten av stan... Kul att Frasses nämns. Under mina 3 år uppe i Boden var Frasses standard haket man gick till när man var hungrig, medan man gick till Max när man ville lyxa med ett Supreme eller DeLuxe mål ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
|
|||
Flitig postare
|
Det roliga är att folk köar gladeligen hos Max, och får vänta 10 minuter på burgaren. Men hos McD är de arga om de inte får en burgare med en gång - men vill å andra sidan inte få en som har legat en stund.
McD och övriga kedjor kör med waste-tider, och de gör helst inte mer mat än vad de tror sig behöva för stunden. I annat fall får de slänga maten, och det kommer förr eller senare kunderna få betala för. Personligen har jag börjat tröttna på den maten, och lägger hellre 20 spänn mer och tar lite thaikäk eller går på en billig pastarestaurang eller liknande. Då får man -lagad- mat vilket är fan så mycket godare och bättre än all fastfood. Jag vet folk som gnäller om att de inte har råd att gå på krogen, men så äter de på McD 7 dagar i veckan. Jag äter hellre på McD en gång i veckan, lever på hemlagat 4 dagar i veckan och käkar riktig god restuarangmat 2 gånger i veckan. Det är samma pengar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
|
|||
Flitig postare
|
Citat:
Ett skräckexempel är Burger King som tidigare hade slogan "Nygrillat är godast". Men de har de inte längre. Har ni tänkt på det, att du beställer en burgare utan gurka, och sen har du den 45 sekunder senare. Jo, de har bröd+burgare klart i papper. Sen slänger de in vad som skall i, och lägger det i mikron för att värma upp det. Sorgligt men sant. SPP (tror jag de heter, nån som där storkedja med restuarangmat) hade en kiosk på Landvetter flygplats. Där serverade man typ burgare, korvar, köttbullar. Först hade man uppe till typ 22 på kvällen. Men vissa kvällar var det stängt för ingen i personalen kom. Ibland när man ville ha burgare så hade de inga, för de orkade inte göra dem. Det tog för lång tid. Mos hade de inte heller alltid, det var jobbigt att göra. Så man började minska sortimentet allteftersom, troligtvis för att försäljningen av vissa produkter var låg (men det berodde på att personalen itne ville göra de!). Sen stängde man alltihopa. Tyvärr finns det ett likadant exempel på 7ans gatukök i Göteborg (Sibylla), där man fram till för nåt år sedan hade grymt goda grillspett. Men det var bara nån i personalen som ville göra iordning spetten, så de slutade med att sälja de. Synd... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
|
||||
Mycket flitig postare
|
Citat:
Nope vi försteker inte på Max, visst om det kommer en rush och det är kö ut till dörren så lägger vi på köt hela tiden, annars skulle ju det ta hemskt långt tid. Men annars, om någon kommer så har vi inte kött färdigt. |
|||
![]() |
![]() |
Svara |
|
|