| FAQ |
| Kalender |
|
|
|
|
#1 | ||
|
|||
|
Supermoderator
|
Eftersom särskilda regler gäller för hygien i samband med livsmedel så förmodar jag att man alltid måste ha en tydlig avgränsning till varje matservering? I så fall bör väl den gälla.
__________________
Full-stack developer, free for smaller assignments |
||
|
|
Svara med citat
|
|
|
#2 | ||
|
|||
|
Medlem
|
Men då är det fortfarande oklart var denna gräns ska gå. Bistron ligger ju i detta fall i själva varuhuset och då är det väl svårt att ha helt klara gränser?
Senast redigerad av Caliber den 2010-11-26 klockan 21:52 |
||
|
|
Svara med citat
|
|
|
#3 | ||
|
|||
|
Supermoderator
|
Citat:
Det var mer av ett motiverat antagande. Brukar inte IKEA:s bistro ha någon form av avgränsning i golvet?
__________________
Full-stack developer, free for smaller assignments |
||
|
|
Svara med citat
|
| Svara |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|