Kom ihåg mig?
Home Menu

Menu


Programmerare/delägare till en av Sveriges största bytessajter

 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Oläst 2010-12-16, 20:06 #1
bytessajten.ses avatar
bytessajten.se bytessajten.se är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Dec 2010
Inlägg: 9
bytessajten.se bytessajten.se är inte uppkopplad
Nykomling
bytessajten.ses avatar
 
Reg.datum: Dec 2010
Inlägg: 9
Standard Programmerare/delägare till en av Sveriges största bytessajter

Bakgrund

B y t e s s a j t e n är en av Sveriges första och största bytessajter. Sajten har cirka 2500 användare och är den enda i sitt slag med inbyggd auktionsfunktion. B y t e s s a j t e n startades 2006 och har sedan dess vunnit stort utrymme i media och även utnämnts som bästa sajt av tidningen Internet World. Både tv-bolag och ett av Sveriges absolut största internetföretag har visat intresse i sajtens idé, vilket visar att inte bara vi tror stenhårt på idén om byten över internet.

B y t s s a j t e n har hittills byggts på en non-profit organisation, där fokus legat på sajtens grundfunktion samt att vara en drivande aktör av bytesbeteendet i Sverige. Idag kan vi se en allt större förståelse i samhället för byteshandel och trenden visar att byteshandel av allt från modekläder till mobiltelefoner är här för att stanna. Dock har den tekniska utvecklingen av sajten stått still sedan utvecklingen 2006 - 2007.

B y t e s s a j t e n står nu inför ett skede där sidans kod och design skall uppdateras och förbättras. Målet är att skapa Sveriges absolut bästa bytessajt. Inför detta arbete letar vi medarbetare till sajten. I ett första skede har vi tagit in en projektledare och söker nu även en programmerare och teknikansvarig.

I dagsläget är B y t e s s a j t e n en icke inkomstdrivande sajt, planen med denna utveckling är dels att förbättra sajtens grundfunktioner och utseende men även att implementera funktioner som möjliggör en fungerande affärsidé med målet att bli både inkomst och framöver även vinstdrivande.

Om uppdraget
Vi söker dig programmerare som är driven, ansvarstagande och ambitiös i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en gedigen förståelse för hela utvecklingsprocessen i allt från kravspecifikation till testning i
live-miljö.

B y t e s s a j t e n är idag skriven i PHP så våra krav att du har en mycket god kunskap inom PHP. Vi planerar att släppa den uppdaterade versionen av B y t e s s a j t e n mitten på februari 2011 vilket innebär att du behöver kunna lägga mycket tid på detta under jan - feb 2011. För mer utförlig information, se nedan.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden som utvecklare:
• Uppdatering av design/gränssnitt
• Förbättrad kod
• Uppdatera alert-mails
• Integration av forum (vBulletin)
• Kontinuerlig uppdatering av kod och funktioner
• Bugghantering

Kvalifikationer:
• PHP5
• MySQL
• jQuery
• CSS
• Photoshop

Vad erbjuder vi dig?
Då B y t e s s a j t e n idag är icke inkomstdrivande erbjuder vi dig 10 procent delägarskap i sajten. Vid visad entusiasm, god samarbetsförmåga samt facit om väl utfört arbete finns möjligheter om ökat delägarskap.

Deadline
Senast den 31/12 vill vi ha din ansökan med bifogad portfolio skickad till [email protected]. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Har du några frågor om projektet eller andra frågor så skicka dem till oss på e-postadressen ovan eller skicka iväg ett PM.

Välkommen med din ansökan!

Senast redigerad av bytessajten.se den 2010-12-16 klockan 20:25
bytessajten.se är inte uppkopplad  
 


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:59.

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
 
Copyright © 2017