Citat:
Originally posted by Syke@Jul 24 2008, 10:37
Jag är trött på att om man vill äta snabbt och enkelt (vissa kanske kallar det snabbmat?) så finns det oftast bara flottiga, onyttiga alternativ eller en sallad. Vad hände med "normal" snabbmat? Varför finns det inte små gatukök som serverar köttfärsås och spaghetti, kokt kyckling med ris & currysås eller annan mer normal mat?
|
Det finns idag (iallfall i malmö) i princip endast lunchrestauranger som kan servera ordentlig husmanskost till samma pris som ex burgare, kebab o liknande, pga det krävs rätt stor omsättning mat för att det ska funka. Ordentlig mat går ju oftast inte att hålla varm hur länge som helst. De flesta gatukök erbjuder ju dock även vanlig mat som köttbullar, kyckling med diverse tillbehör, en köttbit med potatis men det är ju oftast microvärmt och hur gott är det. Så för att lösa det problemet måste man vara beredd att betala mer samt offra mer tid.