 |
Mycket flitig postare
|
|
Reg.datum: Aug 2003
Inlägg: 722
|
|
Mycket flitig postare
Reg.datum: Aug 2003
Inlägg: 722
|
Låter som detta är en "praxis" ute bland donken-resturangerna...
Frågan är om Resturangcheferna / ledningen är medvetna om hur utbrett det verkar vara!??
Det kanske beror på att de inte vill betala sura övertidsersättningar eller har en annan
orsak men då borde de väl isåfall öppet gå ut med att "Efter kl 22 säljer vi inte glass etc".
Skulle detta komma ut i tidningar, folk skulle kanske skriva lite blogginlägg etc
så tror jag att man rätt snabbt skulle se ett mönster att "obekväma" maskiner
stängs av och rengörs och påstås vara "trasiga" eller att glassen/shaken är "slut"
Ovan är ju bara ca en handfull "erfarenheter..."
Om det skulle visa sig förekomma i större utsträckning så måste ju McD förlora MILJONER på direkt missad försäljning + negativ PR!
|