Visa ett inlägg
Oläst 2008-05-20, 04:33 #6
Ciffans avatar
Ciffan Ciffan är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: May 2008
Inlägg: 819
Ciffan Ciffan är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
Ciffans avatar
 
Reg.datum: May 2008
Inlägg: 819
Ok jag har bara kollat ett par sidor så ta mina synpunkter utifrån det.
Om jag jämför med de få bloggar jag läser regelbundet så finns det en stor skillnad - de är personer.
Jag vill inte vara taskig - så försök läsa detta positivt - men blackjack blir ingen person för mig det känns snarare som en sida med ett hopklipp av artiklar som kan vara hämtade var som helst ifrån.

Jag vill inte läsa en anonym bloggare - däremot kan jag mycket väl följa en bloggare som skriver under alias (tänk på svarta masken!). Så gör en person av Black Jack, ge honom en "ansikte", t ex en bild av en svart silluett. Ge honom en karaktär, vad gillar/ogillar han? Har han hatobjekt, är han svag för något/någon? Har BJ några favoritsajter/bloggar? Ge kredit till platser du hämta bilder, artikelunderlag - visst det kan hända att jag går dit och läser men jag återkommer till dig om jag vet att det är där jag få veta saker från olika ställen som jag själv inte hittar

Bilderna - jobba lite mer med dem. De är oftast för stora i cm2, för tunga - 250-300 kb tar för lång tid, oinspirerat beskurna och saknar stuns (oskarp mask rekommenderas).

Texterna, nu är jag nog inne på farliga saker men jag tar risken. De känns lite passiva och "redovisande" skulle önska mer pang på rödbetan. Ett ex

Hursomhelst nu hittade jag den här sidan http://kryddburken.wordpress.com/ som är en matlagningssida. Verkar intressant så man får kika lite på den, kanske snappa upp något nytt gott recept. Ett intressant recept är iaf “cheeseballs” http://kryddburken.wordpress.com/200...steg-for-steg/ Jag undrar om det kan smaka bra.

Mer personliga och rakare skulle den kunan vara i stil med;
Jag har varit på besök hos Lisa Nilsson på Öland och hennes Kryddburken. . När jag sätter igång att laga mat igen kommer detta bli en av mina inspirationskällor för här finns det recept på både det ena och andra. Just nu blev jag mest lockad av cheesballs - undrar om jag också kan få dem "frasiga på ytan, ihåliga och lite krämiga på insidan".

Till slut, ordningen på högerkolumnen känns som Wordpress-standard, dvs inte något som BJ gjort för att passa/locka mig. Ett förslag

Sidor
Black Jack xxx

Kategorier
(de du har men konsekvens: även "Uncategorized" på svenska)

Sök

Arkiv

Black Jacks favoriter
(länkar)

Worldpresslänkar

Meta

Hoppas detta kan ge dig några tankar om hur du kan gå vidare
Ciffan är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat