Visa ett inlägg
Oläst 2012-01-18, 12:09 #3
eng3l eng3l är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2008
Inlägg: 631
eng3l eng3l är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: Aug 2008
Inlägg: 631
Citat:
Ursprungligen postat av Thomas Visa inlägg
Funkar allt som det skall på google så nollas det.
Nepp, det där stämmer inte.

Det som är avgörande är vad pageranken varit baserad på. Har den t.ex. varit 301:ad till en annan sida med PR och därmed fått PR pga detta, då blir det 0 om du slänger upp en ny site.

Men har PR varit baserad på länkar till domänen så kommer PR generellt tillbaka. Google är riktigt efterblivna när det gäller detta och har extremt svårt att förstå att ett domännamn gått ut och PR därmed "ska" bli noll. Eller "ska" den verkligen det?

Oftast så ser man PR0 när domänen släpps om det varit en PR uppdatering under deleteperdioden (då det inte funnits en site). Men det är bara att sitta ner i båten och vänta på nästa PR uppdatering, där du får tillbaka PR förutsatt att domänen inte blivit utsparkad pga något den tidigare ägaren gjort.

Men sedan så är det ju också så att länkar kan försvinna till en domän efter att den gått ut, då kan PR droppa pga detta. Siter slutar länka eftersom det tidigare innehållet inte finns kvar eller så kanske du inte tar hand om länkkraft till tidigare undersidor på den gamla siten, då kan PR påverkas negativt. Men 0 blir det inte enbart pga detta, en tidigare PR5 kanske hamnar på PR 2-4. Men börjar du tokspamma länkar kan du dock blir utsparkad och få en PR 0 i alla fall, såklart!

Senast redigerad av eng3l den 2012-01-18 klockan 12:15
eng3l är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat