Visa ett inlägg
Oläst 2011-03-10, 16:36 #56
dampi dampi är inte uppkopplad
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2011
Inlägg: 63
dampi dampi är inte uppkopplad
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2011
Inlägg: 63
Det är inga SEO företag som jag vet som öppet erkänner att de spammar trots att de allra flesta gör det mer eller mindre. Att köra enbart whitehat SEO i sverige går fortfarande men jobbar man med internationella kunder så går det i princip inte att konkurrera med enbart whitehat metoder utan man måste gå in i gråzonen där man använder verktyg för att nå ut till tusentals sidor på en och samma gång. Det enda sättet whitehat skulle funka på internationella siter är isf att man på nåt vänster lyckades bli omskriven på stora nyhetssiter med hög PR och megamycket trafik samt få do-follow länkar därifrån.

Att dom garanterar topp positioner är ju ett skämt, hur gör dom när dom har flera än säg 10 företag i sitt nätverk som konkurrerar om samma sökord, ne då kanske dom säger "ja men vi tar det här ordet som ligger nära det andra ordet och optimerar det istället", kunden fattar ju ändå inte vad alla siffror betyder.

Det viktiga är att bygga ett länkhjul och således successivt dra trafik samtidigt som man jobbar mycket med content. Finns genvägar i SEO men man måste vara försiktig så att man inte blir sandboxad
dampi är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat