Visa ett inlägg
Oläst 2007-11-11, 23:49 #10
A.Os avatar
A.O A.O är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
 
Reg.datum: Feb 2006
Inlägg: 555
A.O A.O är inte uppkopplad
Mycket flitig postare
A.Os avatar
 
Reg.datum: Feb 2006
Inlägg: 555
Citat:
Ursprungligen postat av Marcus
Använd gärna http://www.webmasternetwork.se/Sok.html innan du gör dina inlägg som berör saker som inträffat för en lång tid sedan, så vi slipper tråd efter tråd som tar upp samma saker.
Du skulle du förhoppningsvis ha hittat någon av dessa trådar:
Exempelvis http://www.webmasternetwork.se/index...6&t=24083&st=0, http://www.webmasternetwork.se/index...16&t=9968&s=wn, http://www.webmasternetwork.se/f16t2...stav-st15.html http://www.webmasternetwork.se/index...6&t=6232&s=wn?



Hej,

Jag vet att ni moderatorer är till för att hålla ordning så att inte forumet spårar ur totalt. Men vad är meningen med ett forum om man inte kan diskutera saker? Jag menar att det är helt lönlöst att diskutera överhuvud taget. Man kan ju alltid söka efter svar någon annanstans, vi kan ju skippa wn totalt och bara använda google i framtiden. Om det nu är så att folk svarar i tråden så tycker dom ju inte att den var onödig.


Citat:
Ursprungligen postat av Xamda
Enbokstavsdomänerna är ju gamla länsbokstäver, och det gick ju att skaffa sig dessa en gång i tiden (vet inte om det går nu för tiden) och www.LÄNSBOKSTAV.se är ju bara som vilken subdomän som helst till dessa.
Har själv en sådan... Domänen är dock något begränsad eftersom om man vill ha mail till den blir det ju t.ex. [email protected].
Ser ganska galet ut (men funkar).
Där föll poletten ner. Jag var ganska trött när jag upptäckte detta och tänkte inte ens tanken att det var en länsdom. jag tänkte att "g.se" var domänen. Och jag ska jobba på ett av nordens största webbhotell =).

Tack för alla svar och jag ber om ursäkt för att jag tog upp några kb extra på wn:s servrar med onödig information.
A.O är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat