WN

WN (https://www.wn.se/forum/index.php)
-   Off Topic (https://www.wn.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nätverksproblem med Vista och P-320W (https://www.wn.se/forum/showthread.php?t=29648)

ChLa 2008-05-30 23:37

Hej!

Har en dator med Windows Vista Home Basic som jag skulle ansluta till min Zyxel P-320W (trådlöst) - och det fungerar inte alls... Min dator hittar däremot andra nätverk.

Det går helt enkelt inte att ansluta till routern - den lyckas inte upprätta någon anslutning - och detta är ju väldigt irriterande. Att ansluta andra datorer trådlöst till routern är inga problem, men dessa har Win XP istället.

Sökte lite på Google och såg att fler har samma problem som jag, och såg ett tips om att inaktivera Ipv6, men detta hjälpte inte heller. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här... Någon som har en idé?

Tack // Christoffer

akkeman 2008-06-01 02:40

Det är inte som så att du har MAC-adress-skydd i routern, och att din dators sådan adress ej äro ifylld?

ChLa 2008-06-02 16:06

Hej,

Tack för svaret! Jag har MAC-filter men datorns adress fanns med där, så det var inga problem. Däremot så löstes problemet när jag bestämde mig för att starta om datorn några ggr, helt plötsligt hade den kontakt... Förstår uppriktigt sagt inte varför den inte ville fungera från början, men sätter igång efter 3 eller fyra omstarter.


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 18:30.

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson