WN  

Gå tillbaka   WN > Allmänt > Nyheter

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2007-03-14, 13:33   #1
Seattlegrunge
Mycket flitig postare
 
Seattlegrunges avatar
 
Reg.datum: nov 2003
Inlägg: 984
Standard

Bluff med domännamn ökar kraftigt


http://www.svt.se/svttext/web/pages/109.html
__________________
hemsidor : coraxdigital.se | smycken : marleneofsweden.se | länkkatalog : spaceboys.com | länkarkiv : corax.biz
Gammal 2007-03-14, 14:16   #2
MRDJ
Mycket flitig postare
 
MRDJs avatar
 
Reg.datum: mar 2006
Inlägg: 568
Standard

Citat:
Originally posted by Seattlegrunge@Mar 14 2007, 14:33
http://www.svt.se/svttext/web/pages/109.html
vore intressant att veta vilketbolag det är,
börjar det kanske på Y ? och slutar på G? och ett R nån stans i mitten?
__________________
www.fredlundmedia.com - sökmotoroptimering av e-handel, webbutveckling och internetmarknadsföring.
Gammal 2007-03-14, 14:25   #3
SEOFredrik
Medlem
 
SEOFredriks avatar
 
Reg.datum: nov 2006
Inlägg: 58
Skicka ett meddelande via MSN till SEOFredrik
Standard

Det börjar nog mer på IT och slutar på Verket
__________________
/Fredrik

www.seosverige.se - www.seostockholm.se
Gammal 2007-03-14, 14:44   #4
Internet Sweden
Bara ett inlägg till!
 
Internet Swedens avatar
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 1 937
Skicka ett meddelande via MSN till Internet Sweden
Standard

Citat:
Originally posted by SEOFredrik@Mar 14 2007, 15:25
Det börjar nog mer på IT och slutar på Verket
Precis - den sk nyheten som SVT text refererar till ligger här: http://www.e24.se/dynamiskt/sverige/did_14814944.asp
Gammal 2007-03-14, 14:47   #5
Daniel.st
Mycket flitig postare
 
Daniel.sts avatar
 
Reg.datum: jul 2006
Inlägg: 762
Standard

Ser ut att ligga här nu: http://www.svt.se/svttext/web/pages/118.html
Gammal 2007-03-14, 14:50   #6
hubbert
Bara ett inlägg till!
 
hubberts avatar
 
Reg.datum: dec 2004
Inlägg: 1 792
Standard

Det finns ingen anledning att hymla med att de heter IT Verket eftersom de finns med på Svensk Handels varningslista.
Men det är inte nytt jag bloggade om dem redan den 20/11-06. Sök på It verket plats tre.
__________________
…e. ...e..... ........i.. ..... ...r
Gammal 2007-03-14, 14:51   #7
Kricko
Medlem
 
Krickos avatar
 
Reg.datum: dec 2006
Inlägg: 57
Skicka ett meddelande via MSN till Kricko
Standard

IT Verket kan jag säga utan att gissa Finns säkert fler som livnär sig på det.
Gammal 2007-03-14, 16:57   #8
fabian
Bara ett inlägg till!
 
fabians avatar
 
Reg.datum: jul 2004
Inlägg: 1 719
Standard

Den första länken går numera till en sida som heter "Det skall löna sig att plugga" och som handlar om betyg.
__________________
I internet
Retro Asien AlltomGoa BoPunkten.se Anstalten fabian.mossberg.in
Gammal 2007-03-14, 17:00   #9
autosvar
Har WN som tidsfördriv
 
autosvars avatar
 
Reg.datum: mar 2006
Inlägg: 1 072
Standard

Citat:
Originally posted by Kricko@Mar 14 2007, 15:51
IT Verket kan jag säga utan att gissa Finns säkert fler som livnär sig på det.
Vilka ligger bakom?
__________________
hello, hello, hello
Gammal 2007-03-14, 22:10   #10
Internet Sweden
Bara ett inlägg till!
 
Internet Swedens avatar
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 1 937
Skicka ett meddelande via MSN till Internet Sweden
Standard

Citat:
Originally posted by autosvar@Mar 14 2007, 18:00
Vilka ligger bakom?
IT Verket = Sellnet !

Åtminstone gemensam nyckelperson enligt Anders Nyman på Cint:
Pierre Grundström - som även har suttit som VD för Sellnet och även var involverad i e-outlet.se (elektronik-scam) och numera även Matchex IBC AB (som namnbyter till Patent och Trademark Services AB) som kör "vi-har-en-kund-som" inom varumärkesregistreringar för 10 000:-/styck.
Svara


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 
Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:00.


Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson