WN  

Gå tillbaka   WN > Webbutveckling & webbhotell > Webbhotell

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2011-08-30, 23:04   #1
lazat
Flitig postare
 
lazats avatar
 
Reg.datum: May 2004
Inlägg: 383
Standard

Crystone spammar


Jag fattade redan i första mailet att ni har flyttat och har ny adress. Och jag är tyvärr inte intresserade av era webbhotell heller trots att ni har flyttrea.

Så en öppen fråga varför ni spammar samma erbjudande 6 gånger till mig på olika adresser där alla börjar med info@. Speciellt intressant är att ni skickar erbjudandet till adresser som inte vi har haft någon relation till er på. ps ser även att jag har fått mailet på min privata mail.

/ God Natt
__________________
“The IPv4 address space walks into a bar and says ‘give me a strong CIDR, I’m exhausted’.”
Gammal 2011-08-30, 23:20   #2
oderland
Flitig postare
 
oderlands avatar
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 365
Skicka ett meddelande via ICQ till oderland Skicka ett meddelande via AIM till oderland Skicka ett meddelande via MSN till oderland Skicka ett meddelande via Skype™ till oderland
Standard

Samma här har aldrig varit kund heller av någon anledning...
;-)
__________________
Som webbhotell men bra! .se domän 19kr fram till 31 maj
www.Oderland.se
Gammal 2011-08-30, 23:25   #3
patrikweb
Klarade millennium-buggen
 
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 5 051
Skicka ett meddelande via ICQ till patrikweb Skicka ett meddelande via MSN till patrikweb
Standard

Fick med från dom, minns dock inte vilken mail jag fick det till.
__________________
www.PatrikWeb.Se - Egen Redundant infrastruktur - Kapacitet över 20Gbit | Garanterad Tillgänglighet 99,95% per år.
VPS från 250:- (Trafik från 3200GB) | Co-Location Från 495:- /Mån - 100Mbit trafikpaket från 999:-
Gammal 2011-08-30, 23:55   #4
oderland
Flitig postare
 
oderlands avatar
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 365
Skicka ett meddelande via ICQ till oderland Skicka ett meddelande via AIM till oderland Skicka ett meddelande via MSN till oderland Skicka ett meddelande via Skype™ till oderland
Standard

De missade inga ;-) Alla de jag läser kom det till, mitt egna "privata" samt info.


Citat:
Ursprungligen postat av patrikweb Visa inlägg
Fick med från dom, minns dock inte vilken mail jag fick det till.
__________________
Som webbhotell men bra! .se domän 19kr fram till 31 maj
www.Oderland.se
Gammal 2011-08-31, 00:26   #5
Danielos
Klarade millennium-buggen
 
Danieloss avatar
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Danielos Skicka ett meddelande via Skype™ till Danielos
Standard

Tog en titt i vår ingående mail server och det vällde in mail från news.crystone.se till många av våra kunder.
__________________
www.EgenSajt.se - med prestandagaranti! Proffskonto med lastbalansering, dedikerad php-pool, dedikerad varnish vcl, innodb kluster och memcached för 129kr/mån - Vår Magento demo shop laddar på 0,8 sek! Billigast i sverige på .se domäner för 98kr!
Gammal 2011-08-31, 00:31   #6
Ciffan
Mycket flitig postare
 
Ciffans avatar
 
Reg.datum: May 2008
Inlägg: 768
Standard

Fick också till info-adress på .se-adresser och har inte heller haft någon kontakt med Cryston. Eftersom jag aldrig registrerat mig känns raden längst ner "För att avregistrera klicka här" lite provocerande.
Än har jag sluppit på mina privata adresser
__________________
Det är aldrig för sent att ge upp så varför stressa
Gammal 2011-08-31, 07:31   #7
najk
Har WN som tidsfördriv
 
najks avatar
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 1 215
Standard

Har fått en drös sådana också, till adresser jag inte visste fanns längre. Eller som inte fått någon annan mail på flera år. Anmäl på www.spamcop.net. Sådär kan dom ju inte bete sig.

Senast redigerad av najk den 2011-08-31 klockan 07:40 Anledning: Klickbar länk
Gammal 2011-08-31, 08:11   #8
jonny
Supermoderator
 
Reg.datum: Sep 2003
Inlägg: 6 696
Skicka ett meddelande via ICQ till jonny
Standard

Jag har också fått ett par mail till olika infoadresser och jag har aldrig varit kund hos Crystone heller. Där sjönk de ett snäpp till
Gammal 2011-08-31, 09:23   #9
ninza
Flitig postare
 
Reg.datum: Nov 2008
Inlägg: 466
Standard

Heller aldrig varit i kontakt eller varit kund med crystone, fick i princip till alla mina mejls. Suck.
__________________
www.imghack.se - www.smarturl.org | Finns även på Twitter: @MCockin
Gammal 2011-08-31, 10:02   #10
safehosted
Nykomling
 
Reg.datum: Aug 2011
Inlägg: 14
Standard

Vi ber om ursäkt.


Hej,

Jag jobbar som marknadskille på Crystone och vill berätta att vi köpte in samtliga adresser från Mailcom och har fått uppgift om att dessa adresser skulle vara godkända. I samband med vår flytt så ville vi göra ett utskick och kontaktade då vad vi trodde va en seriös leverantör. Vi vill be om ursäkt om detta har skapat obehag för er. Vi kommer självklart ta upp detta med vår leverantör.
Svara


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 
Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:02.

WN - Topp

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson