WN  

Gå tillbaka   WN > Allmänt > Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-08-17, 10:09   #1
markuseriksson
Nykomling
 
Reg.datum: Feb 2006
Inlägg: 32
Standard

Varning för eregistret...


Gissar att det säkert är få som läser här som skulle gå på det, men jag vill i alla fall varna för "Eregistret" som jag nu blivit uppringd av två gånger under en veckas tid med samma resultat.

Båda samtalen har börjat "Hej, jag ringer från Googles eregister".

Sedan fortsätter det med att vi antingen har sagt upp vårt avtal hos dem och de vill kolla om det stämmer (alltså om vi ändå vill fortsätta) eller det andra samtalet var approachen att vår 1-års provtid (gratis) hade löpt ut och nu skulle det kosta drygt 3000 att förlänga.

Vid första samtalet frågade jag var han ringde i från och då ändrade han sig till Eregistret som samarbetar med Google.

Vid båda samtalen har jag bett om adressen till deras hemsida som de uppger till www. eregistret. se och när de hör att jag knappar på tangentbordet (antar jag) så har de i båda fallen lagt på luren. Varken eregistret.se eller e-registret.se är uppenbarligen reggade.

Intressant att folk orkar hålla på...och dessa jeppar utan att ens lägga upp en hemsida för att stödja hela deras buffel och båg...fascinerande.
Gammal 2012-08-17, 10:25   #2
digi
Har WN som tidsfördriv
 
digis avatar
 
Reg.datum: Jul 2004
Inlägg: 1 321
Skicka ett meddelande via MSN till digi Skicka ett meddelande via Skype™ till digi
Standard

Domänen är ju ledig, kanske skulle regga och informera om dem
Gammal 2012-08-17, 10:33   #3
Hjorten
Flitig postare
 
Hjortens avatar
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 321
Standard

Heh, jag hade tänkt skriva precis samma sak digi.
__________________
underljud.se
deersound.se
Gammal 2012-08-17, 13:47   #4
tartareandesire
Supermoderator
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 9 830
Skicka ett meddelande via Skype™ till tartareandesire
Standard

Det är väl några nya okunniga bedragare som försöker rida på vågen. Antingen ger de upp ganska snart eller så satsar de på en mer genomtänkt strategi nästa gång. Tänk om alla delar av samhället kunde börja samarbeta för att bli av med alla dessa skojare nån gång...
__________________
www.vewebb.se - Modern webbutveckling | www.qualitycontent.se - Innehåll till din hemsida
Gammal 2012-08-21, 03:13   #5
ConnyWesth
Klarade millennium-buggen
 
ConnyWesths avatar
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 4 258
Skicka ett meddelande via MSN till ConnyWesth
Standard

fick upp det här om eregistret.se...

eregistret.se | Information och kommentarer om eregistret.se





domaintool.se/d/eregistret.seDela







Blockera alla resultat från domaintool.se

Namn: www.eregistret.se. PageRank: 0. IP-Nummer: 88.131.30.118 (www18.aname.net). IP Ägare: TDC TDC Data Networks (ASN 3292). Lokalisering: Sweden ...
__________________
Senior Backend Systemutvecklare (sedan 1988) med inriktning mot Microsoft .NET (C#, VB.NET, C, C++, J# och F#) , men även en del Java SE samt databasmodellering i SQL-server. Konsultar.
--> Höjden av optimism - Det är att utrusta en programmerare med kulspetspenna! <--
Svara


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 
Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:27.

WN - Topp

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson