Visa ett inlägg
Oläst 2010-09-10, 15:02 #14
jgabor jgabor är inte uppkopplad
Flitig postare
 
Reg.datum: Oct 2007
Inlägg: 358
jgabor jgabor är inte uppkopplad
Flitig postare
 
Reg.datum: Oct 2007
Inlägg: 358
Citat:
Ursprungligen postat av Kjette Visa inlägg
"om inte VPS:Er, thin provisioning och hosting i allmänhet är en definition av överförsäljning så vet jag inte vad överförsäljning är..."
Precis så är det.

Intressant att fler och fler webbhotell öppet vågar erkänna detta... Vi fick ju hur mycket kritik som helst under flera år, just på grund av att vi sysslade med överförsäljning - även om i princip alla andra redan gjorde det, fast med mycket mindre marginaler (vilket bet oss i rumpan rätt snabbt, då vi växte för fort. Åtgärdat nu, dock ).

Jag förstår fortfarande inte skillnaden med vår "fria trafik" som vi hade tidigare (även om det det är att gå lite för långt med "obegränsat/fri") och Binero's "inga problem-trafik", som egentligen bara är en omformulering och ny version av "fri trafik". För inget webbhotell räknar med att ens en väldigt liten del av sina kunder kommer uppnå 2000 GB trafik i månaden, vilket Binero är väl medvetna om.

Det är ren marknadsföring, och ger egentligen inget mervärde för kunden då majoriteten av kunderna aldrig ens kommer komma över 50 GB i månaden.
jgabor är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat